hits

Hei alle sammen!

Hvor mange ganger skal jeg lage ett slikt innlegg? Siste gang nå, forhåpentligvis. Skjønner hvis dere er lei, for det er jeg! Jeg har bare ikke hatt ork, ikke det at jeg har det travelt- men jeg har ikke bare 1 ting i hodet for tia. Jeg skreiv i forrige innlegg at det skulle komme en video ut på YouTube kanalen min, men så redigeringsprogrammet jeg bruker har kræsja, gud som jeg ble forbanna. Jeg har kikket igjennom hele google på søket ''Gratis redigeringsprogram for video'' men ingenting funker. Så, så fort jeg får lastet ned ett program som kommer jeg til å være aktiv på YouTube 2-3 dager i uken.

Såå, nå er kl over halv 8 og jeg skal se på Norske Talenter, haha! Etter det skal jeg prøve å finne ett redigeringsprogram og få redigert videoene jeg har filmet.

blogges


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
MALIN OTERHOLT
Hei! Jeg heter Malin Oterholt, er 21 år og bor i Skien. Jeg har hatt denne bloggen en stund nå. Jeg liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene mine, antrekk, videoer?, tankene mine, produktanbefalinger og mye mer! Blogger om alt som faller inn hos meg. Håper du liker bloggen min, klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2017Kategorier


· 1.Mai · 10 days challenge · 10 ting · Blogg · Bursdag · Dagen · God morgen · Hverdag · Idag · Innkjøp · iPhone · Jobb · Kjærlighet · Livet · Ny begynnelse · Ny start · Perfekt · Reklame · Skjønnhet · Tips · UPDATE · Verdt og vite · VIDEO · ØkonomiSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.